Tilbud!

1112 reol fra Montana (Acacia, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opbevar dine ting stilfuldt og organiseret med 1112 reolen fra Montana. Fremstillet i smukt acaciatræ med en elegant sokkel på 3 cm. Skab et tidløst og funktionelt rum i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700253750251 Kategori:

Den elegante 1112 reol fra Montana er en smuk og funktionel tilføjelse til dit hjem. Lavet af solidt acaciatræ med en inkluderet sokkel på 3 cm, tilbyder denne reol ikke kun stil, men også holdbarhed og kvalitet. Med sine fire rum til opbevaring giver den dig rigeligt med plads til at vise dine yndlingsbøger, dekorationer og andre værdifulde genstande.

Montana 1112 er en del af Montana Selection ved navn Show, hvilket betyder, at den er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Den klassiske og tidløse stil passer perfekt ind i enhver indretning, uanset om du foretrækker en moderne eller mere traditionel indretning. Reolen er 69,6 cm høj, 69,6 cm bred og 30 cm dyb, hvilket gør den ideel til mindre rum eller som en del af en større opbevaringsløsning.

Start med én 1112 reol og udvid efter behov med yderligere moduler fra Montana. Skab dit eget unikke opbevaringssystem, der passer præcis til dine behov og smag. Den lette og luftige udformning af reolen gør den perfekt til at skabe en åben og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Invester i en Montana 1112 reol og tilføj et strejf af elegance og funktionalitet til dit hjem. Med dens enkle skønhed og holdbare konstruktion vil denne reol med sikkerhed blive et elsket og værdsat element i din indretning i mange år fremover. Oplev selv den uovertrufne kvalitet og design af Montana 1112 reolen og gør dit hjem endnu smukkere i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Acacia, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.