Tilbud!

1112 reol fra Montana (Amber, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Skynd dig at tilføje stil og funktionalitet til dit hjem med 1112 reolen fra Montana. Skræddersy farven og skab dit eget unikke look.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908766 Kategori:

Montana 1112 reolen er en sand perle inden for opbevaringsløsninger til hjemmet. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne reol en investering, der vil berige dit hjem i mange år fremover.

Denne 1112 reol er en del af den anerkendte Montana Selection-serie og er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Med sine fire rum giver denne reol dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorative genstande eller personlige souvenirs frem på en elegant måde.

Denne 1112 reol måler 69,6 cm i højden, 69,6 cm i bredden og 30 cm i dybden, hvilket gør den perfekt til mindre rum eller som et supplement til dit eksisterende opbevaringsmøbel. Den medfølgende sokkel på 3 cm giver reolen et let og svævende udtryk, der skaber et moderne og luftigt udseende i rummet.

Farven Amber tilføjer varme og dybde til din indretning, og det enkle design gør det let at integrere reolen i enhver stilart. Uanset om du foretrækker en minimalistisk, skandinavisk eller mere klassisk indretning, vil denne reol være et smukt og praktisk element i dit hjem.

Montana 1112 reolen er ikke bare en opbevaringsløsning – den er en investering i kvalitet og design. Med sit holdbare og bæredygtige materiale sikrer reolen dig et møbel, der kan holde til hverdagens brug og samtidig bevare sit smukke udseende.

Sæt dit personlige præg på din boligindretning med Montana 1112 reolen, og skab et rum, der både er funktionelt og inspirerende. Lad dine yndlingsbøger og dekorative genstande komme til deres ret på denne elegante reol, der vil være et stilfuldt og praktisk element i dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Amber, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.