Tilbud!

1112 reol fra Montana (Anthracite, Inkl. ben – snow)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den elegante 1112 reol fra Montana med et unikt design, høj kvalitet og skandinavisk håndværk. Perfekt til at skabe et stilfuldt og funktionelt rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108736 Kategori:

Montana 1112 reolen er det ultimative valg til enhver der værdsætter klassisk design og funktionalitet i deres hjem. Denne stilfulde reol er ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også en smuk tilføjelse til din indretning. Med sine fire rum giver den dig mulighed for at organisere dine bøger, dekorationer eller andre genstande på en elegant måde.

Designet af Montana er kendt for sit enkle og tidløse udtryk, og 1112 reolen er ingen undtagelse. Den er skabt med fokus på funktionalitet og æstetik, hvilket gør den til et perfekt valg til ethvert rum i dit hjem. Uanset om du placerer den i stuen, værelset eller kontoret, vil den skabe et stilfuldt og organiseret miljø.

Reolens mål på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm gør den ideel til mindre rum eller til at kombinere med andre Montana moduler. Det er let at tilpasse reolen efter dine behov, da den nemt kan udvides med flere moduler. Du kan skabe din helt egen opbevaringsløsning, der passer perfekt til dit rum og din personlige stil.

Montana 1112 reolen kommer i en elegant anthracite farve, der tilføjer et sofistikeret touch til enhver indretning. Den leveres med ben, der giver reolen et let og luftigt udseende, samtidig med at den står stabilt på gulvet. Kombinationen af den mørke farve og de lette ben skaber en kontrast, der gør reolen til et iøjnefaldende element i rummet.

Med Montana 1112 reolen får du ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også en smuk og elegant tilføjelse til dit hjem. Lad dig inspirere af det enkle og stilfulde design, og skab en organiseret og æstetisk indretning med denne tidløse reol fra Montana. Giv dit hjem et løft med 1112 reolen, og lad dens klassiske design berige din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Anthracite, Inkl. ben – snow)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.