Tilbud!

1112 reol fra Montana (Anthracite, Inkl. ophæng)

Original price was: 4.225 kr..Current price is: 3.169 kr..

Opgrader din indretning med 1112 reolen fra Montana – elegant design, skandinavisk kvalitet og skræddersyet til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701466985846 Kategori:

Den 1112 reol fra Montana er ikke bare en almindelig opbevaringsløsning – det er et kunstværk, der skaber personlighed og stil i ethvert rum. Med sit enkle og stilfulde design er denne reol perfekt til både moderne og klassiske indretninger.

Reolen er udført i en smuk anthracitgrå farve, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Den er ikke bare smuk at se på, men også utrolig funktionel med sine fire rum, der giver rig mulighed for opbevaring af bøger, dekorationer, billeder eller hvad end du ønsker at vise frem.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection-serien ved navn Show, der er kendt for sit tidløse design og høje kvalitet. Du kan starte med blot én reol og nemt udvide din opbevaringsplads efter behov ved at tilføje flere moduler.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i ethvert rum – uanset om det er stuen, kontoret, soveværelset eller entréen. Lad den være i fokus som en statement piece, eller integrer den diskret i en eksisterende indretning.

Skab en atmosfære af elegance og funktionalitet i dit hjem med 1112 reolen fra Montana. Lad din personlige stil skinne igennem med dette smukke møbel, der ikke kun er en praktisk opbevaringsløsning, men også et kunstværk i sig selv. Lad din kreativitet og fantasi gå på opdagelse og foren stil med funktionalitet i en smuk symbiose. Gør dit hjem til et sted, hvor form og funktion mødes i perfekt harmoni med Montana 1112 reolen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Anthracite, Inkl. ophæng)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.