Tilbud!

1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Oplev den elegante 1112-reol fra Montana med skandinavisk design og fleksible opbevaringsmuligheder. Skab et stilfuldt og funktionelt rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108711 Kategori:

Reolen 1112 fra Montana er den ultimative løsning til dig, der søger klassisk elegance og praktisk opbevaringsplads til dit hjem. Med sine fire rum giver denne reol dig mulighed for at vise og organisere dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre genstande på en stilfuld måde.

Montana 1112 reolen er ikke bare et møbel, det er et kunstværk i sig selv. Den skarpe linjeføring og det tidløse design passer ind i enhver indretning, uanset om du foretrækker en moderne eller mere traditionel stil. Den håndlavede reol er skabt med omhu og dedikation til detaljerne, hvilket giver dig et møbel af højeste kvalitet, der er bygget til at vare.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne kompakte reol perfekt ind i ethvert rum, uanset størrelse. Du kan begynde med én reol og nemt udvide din opbevaringsplads, når behovet opstår. Skab din personlige opbevaringsløsning ved at kombinere flere reoler eller andre moduler fra Montana’s brede udvalg.

Denne 1112 reol er en del af Montana Selection og Show kollektionen og leveres i smukke farver som Balsamic, der tilføjer varme og karakter til dit hjem. Medben findes inkluderet i sort finish, som tilføjer et strejf af elegance og samtidig giver reolen en let og luftig fremtoning.

Montana 1112 reolen er ikke bare et møbel, det er en investering i stil, kvalitet og funktionalitet. Lad denne reol være det centrale element i din indretning og skab et rum, der udstråler personlighed og raffinement. Opdag den utallige muligheder med Montana 1112 reolen og lad den blive en integreret del af dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.