Tilbud!

1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. ben – snow)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opgrader din stue med den elegante 1112 reol fra Montana. Skab personlig opbevaring med farvesammensætning og justerbare ben.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108844 Kategori:

Produktnavn: 1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. ben – snow)

Drømmer du om en bogreol, der både er stilfuld og funktionel? Så er Montana 1112 reolen det perfekte valg til dit hjem. Med sit elegante design og fire rum til opbevaring er denne reol en klassisk tilføjelse til enhver indretning.

Montana 1112 reolen er ikke kun smuk, men også yderst praktisk. Med dens kompakte størrelse på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer den perfekt ind i ethvert rum, uanset størrelse. Du kan starte med et enkelt modul og nemt udvide reolen efter behov, hvilket gør den til et alsidigt og fleksibelt møbel.

Denne reol er en del af Montana Selection serien ved navn Show, hvilket betyder, at den er skabt med fokus på både æstetik og funktionalitet. Med den elegante kombination af balsamicfarvet træ og snehvidt ben design bliver denne reol et elegant og iøjnefaldende element i din indretning.

Giv dine bøger, pyntegenstande eller personlige ejendele en smuk ramme med Montana 1112 reolen. Lad den blive det centrale element i dit hjem, hvor både form og funktion går op i en højere enhed. Med denne reol kan du skabe din helt egen personlige oase, hvor design og opbevaring forenes på smukkeste vis.

Invester i kvalitet, design og funktion med Montana 1112 reolen. Lad den være det smukke og praktiske statement piece i dit hjem, og få glæde af dens elegante udtryk og rummelighed i mange år fremover. Skab din unikke indretning med denne stilfulde og funktionelle reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. ben – snow)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.