Tilbud!

1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Optimer din opbevaringsplads med stil med 1112 reolen fra Montana. Elegant design, kvalitetsmaterialer og skræddersyet til dine behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908802 Kategori:

Tag din opbevaring til nye højder med 1112 reolen fra Montana. Dette stilfulde og funktionelle møbelstykke er det perfekte supplement til enhver moderne indretning. Med et klassisk design og fire rum til opbevaring, giver denne reol dig mulighed for at organisere dine ejendele på en smuk og effektiv måde.

Montana 1112 reolen er skabt til at imødekomme dine behov, uanset om du har brug for et sted at opbevare bøger, dekorationer eller personlige genstande. Den alsidige størrelse på H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm giver dig mulighed for at placere den i forskellige rum i dit hjem.

Du kan også tilpasse 1112 reolen yderligere ved at tilføje flere enheder eller kombinere den med andre moduler fra Montana Selection-serien. Dette gør det let for dig at skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning, der passer perfekt til din personlige stil og behov.

Den inkluderede sokkel på 3 cm giver et elegant løft til reolen og tilføjer et ekstra lag af raffinement til designet. Med kvalitetsmaterialer og enestående håndværk er Montana 1112 reolen ikke kun et praktisk møbel, men også en smuk tilføjelse til dit hjem.

Uanset om du vil vise dine yndlingsbøger, skabe en stilfuld opbevaringsløsning eller tilføje et designelement til dit rum, så vil 1112 reolen fra Montana være det perfekte valg. Lad dig inspirere og organiser dit hjem på en smuk og stilfuld måde med dette enestående møbel fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Balsamic, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.