Tilbud!

1112 reol fra Montana (Beetroot, Inkl. ben – snow)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag skønheden i 1112 reolen fra Montana – en unik kombination af stilfuldt design og funktionel opbevaring. Giv dit hjem et moderne touch.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108840 Kategori:

1112 reolen fra Montana er ikke bare en almindelig bogreol – den er en kombination af funktionalitet, æstetik og kvalitet, der vil bringe stil og orden ind i ethvert rum i dit hjem. Med sit klassiske design og smarte modulopbygning kan denne reol tilpasses og udvides efter behov, så den passer perfekt til dit rum.

Montana 1112 reolen er udstyret med fire rum, der giver dig masser af opbevaringsplads til bøger, dekorationer, billeder eller hvad end du ønsker at vise frem i dit hjem. Den er designet til at være både praktisk og smuk på én gang, hvilket gør den til det ideelle møbelstykke til både opbevaring og udsmykning.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm, D: 30 cm passer 1112 reolen perfekt ind i ethvert rum uden at fylde for meget. Du kan vælge mellem forskellige farver og finish, herunder den forfriskende Beetroot farve, der vil tilføre liv og personlighed til din indretning. Inkluderet i prisen er også elegante ben i Snow finish, der giver reolen et let og svævende udtryk.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection Show, hvilket garanterer dig et produkt af høj kvalitet og dansk designtradition. Med denne reol kan du skabe din egen unikke opbevaringsløsning, der afspejler din personlige stil og behov.

Invester i en Montana 1112 reol og bring orden, skønhed og funktionalitet ind i dit hjem på en måde, der kun dansk design kan. Lad denne reol være det statement piece, der fuldender din indretning og skaber en atmosfære af enkelthed og elegance. Med Montana 1112 reolen får du ikke bare et møbel, du får et kunstværk, der vil berige dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Beetroot, Inkl. ben – snow)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.