Tilbud!

1112 reol fra Montana (Black, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opbevar dine favoritgenstande med stil. 1112 reolen fra Montana er skabt til at imponere med sit elegante design og justerbare hylder.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731109732 Kategori:

Montana 1112 reolen er en tidløs og elegant addition til ethvert hjem. Med sit enkle design og funktionalitet tilbyder denne reol ikke blot opbevaringsplads, men også et stilfuldt element til din indretning. Den sorte farve tilføjer en sofistikeret og moderne touch til rummet.

Med fire rum til opbevaring har du rigeligt med plads til at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre personlige genstande. Den kompakte størrelse på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm gør denne reol ideel til små rum eller som en del af en større opstilling.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection serien kaldet Show, hvilket understreger dens designmæssige kvaliteter og funktionalitet. Med mulighed for at tilføje flere moduler og skabe din egen unikke opstilling, giver denne reol dig friheden til at tilpasse den til dine behov og ønsker.

Det elegante design kombineret med den høje kvalitet af materialer og konstruktion gør Montana 1112 reolen til et investeringsstykke, der vil berige dit hjem i mange år fremover. Så hvis du leder efter en stilfuld, funktionel og holdbar reol, der vil tilføre dit hjem charme og karakter, er Montana 1112 reolen det perfekte valg for dig. Skab et rum, der skiller sig ud, med Montana 1112 reolen – en ægte perle i din indretning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Black, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.