Tilbud!

1112 reol fra Montana (Black, Inkl. ben – messing)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Pift din indretning op med 1112 reol fra Montana – elegante messingben og stilfuldt design tilføjer en moderne touch til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731109731 Kategori:

Montana 1112 reolen er en elegant og funktionel tilføjelse til ethvert hjem. Med sit stilfulde design og holdbare konstruktion er denne sort-hued reol fra Montana det perfekte valg for dem, der ønsker at organisere og vise deres yndlingsbøger og dekorationer på en smuk måde.

Denne reol har fire rum, der giver rigelig plads til opbevaring af bøger, billeder, souvenirs eller andre genstande, der er værd at vise frem. Uanset om du bruger den i stuen, på kontoret eller endda i soveværelset, vil Montana 1112 reolen tilføre en touch af elegance og funktionalitet til ethvert rum.

Reolens mål på 69,6 cm i højden, 69,6 cm i bredden og 30 cm i dybden gør den til det perfekte kompakte møbel, der passer ind i selv de mindste afkroge af dit hjem. Du kan let tilpasse denne reol efter dine behov ved at tilføje flere moduler fra Montana Selection-serien, hvilket gør det til et alsidigt og fleksibelt møbelvalg.

Det sorte design af reolen giver et stilfuldt og moderne udtryk, der passer ind i enhver indretningsstil. De medfølgende messingben tilføjer en luksuriøs detalje, der skiller sig ud og giver et elegant touch til rummet.

Investér i en Montana 1112 reol og bring orden og skønhed ind i dit hjem på en stilfuld måde. Lad denne reol blive det centrale element i dit rum og lad den vise din unikke personlighed og stil frem på en elegant måde. Med Montana 1112 reolen får du ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også et smukt designobjekt, der vil blive beundret af alle, der besøger dit hjem. Gør din indretning komplekst og unikt med Montana 1112 reolen i sort med messingben.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Black, Inkl. ben – messing)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.