Tilbud!

1112 reol fra Montana (Black, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Oplev den elegante og funktionelle 1112 reol fra Montana i sort. Skab orden og stil i dit hjem med dette unikke design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731109728 Kategori:

1112 reolen fra Montana er ikke bare en almindelig bogreol, den er en statement-piece til dit hjem. Med sit elegante og minimalistiske design passer denne reol perfekt ind i enhver moderne indretning. Den er skabt til at være både smuk og funktionel, hvilket gør den til den perfekte opbevaringsløsning for dine bøger, dekorative genstande og andre vigtige ting.

Montana 1112 reolen har fire rum, der giver dig rig mulighed for at organisere dine ejendele på en stilfuld måde. Uanset om du foretrækker at vise dine yndlingsbøger frem eller have dine ting gemt væk, kan denne reol tilpasses efter dine behov. Start med én reol og udvid nemt, når du har brug for mere opbevaringsplads.

Med målene H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm har denne reol den perfekte størrelse til at passe ind i ethvert rum, uanset om det er i stuen, kontoret eller soveværelset. Den medfølgende sokkel på 3 cm giver reolen et løft og tilføjer et ekstra touch af elegance til designet.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection Show, hvilket betyder, at den er en del af en kurateret kollektion af møbler af høj kvalitet. Hver reol er omhyggeligt fremstillet i Danmark af erfarne håndværkere, der bruger kun de fineste materialer for at sikre en holdbar og smuk finish.

Med 1112 reolen fra Montana får du ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, men også et kunstværk til dit hjem. Lad denne elegante reol være det centrale element i din indretning og skab en samtalestarter, der vil beundres af alle, der kommer forbi dit hjem. Giv dine ejendele et stilfuldt hjem med Montana 1112 reolen og oplev den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Black, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.