Tilbud!

1112 reol fra Montana (Black Jade, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Optimer din opbevaring med stil med 1112 reolen fra Montana. Skabt i et unikt og elegant design, tilpasset dine behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908900 Kategori:

Montana 1112 reolen er et mesterværk af design og funktionalitet, som vil forvandle ethvert rum i dit hjem. Med sin elegante Black Jade farve og inkluderede sokkel på 7 cm, giver denne reol et tidløst og stilfuldt udtryk til ethvert rum.
Denne reol er ikke kun en simpel opbevaringsløsning, men en æstetisk tilføjelse til din indretning. De fire rum giver rigeligt med plads til opbevaring af bøger, dekorationer, fotoalbums og meget mere. Start med én reolenhed og udvid den nemt efter behov for at skabe din helt unikke opbevaringsløsning.
Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection serien ved navn Show, hvilket garanterer dig høj kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed. Den er skabt med fokus på funktionalitet og æstetik, hvilket gør den ideel til ethvert moderne hjem.
Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm, D: 30 cm passer denne reol perfekt til både store og små rum, og dens minimalistiske design vil skabe en følelse af orden og harmoni i dit hjem.
Invester i Montana 1112 reolen i Black Jade med sokkel, og forvandl dit hjem til et stilfuldt og organiseret rum, hvor du kan vise dine ejendele frem med stolthed. Gør dit hjem til en oase af stil med denne enestående reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Black Jade, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.