Tilbud!

1112 reol fra Montana (Camomile, Inkl. ben – krom)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opgrader din stue med 1112 reolen fra Montana. Smukt design, fleksibel opbevaring og skræddersyet. Skab dit drømmehjem i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107617 Kategori:

Montana 1112 reolen er et smukt og funktionelt møbel, der vil tilføre elegance og praktisk opbevaringsplads til ethvert rum i dit hjem. Denne reol er en del af den ikoniske Montana Selection og lever op til Montanas høje standarder for kvalitet og design.

Denne 1112 reol er konstrueret med fire rum, som giver dig rigelig plads til at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre personlige ejendele. Du kan nemt tilpasse reolen efter dine behov ved at tilføje flere moduler, så den passer perfekt til din plads.

Montana 1112 reolen er designet i en smuk og tidløs camomile-farve, der vil bringe varme og ro til enhver indretning. Med de inkluderede kromben får reolen et moderne twist, der passer perfekt til en moderne indretningsstil.

Målene på reolen er H: 69,6 cm, B: 69,6 cm, D: 30 cm, hvilket gør den ideel til både store og små rum. Uanset om den skal fungere som en selvstændig reol eller som en del af en større reolløsning, så vil Montana 1112 reolen være et stilfuldt og funktionelt valg.

Invester i en Montana 1112 reol og tilføj et strejf af skandinavisk design og funktionalitet til dit hjem. Lad dine yndlingsbøger og dekorationer få den opmærksomhed, de fortjener, med denne smukke og alsidige reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Camomile, Inkl. ben – krom)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.