Tilbud!

1112 reol fra Montana (Clay, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den elegante 1112 reol fra Montana i smuk Clay farve med sorte ben. Et stilfuldt og funktionelt møbel til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700253750285 Kategori:

Montana 1112 reolen er en æstetisk og praktisk tilføjelse til ethvert moderne hjem. Med sit stilfulde design og høje funktionalitet er denne reol det ideelle valg for dem, der ønsker at organisere og fremvise deres yndlingsgenstande på en elegant måde.

Denne reol har fire rum, der giver rigelig opbevaringsplads til bøger, dekorationer, billeder og meget mere. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig læsehjørne eller vise dine souvenirer fra rejser, vil Montana 1112 reolen opfylde dine behov på en stilfuld måde.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i små og mellemstore rum. Du kan starte med én reol og let udvide den efter behov, hvilket gør det til et fleksibelt og fremtidssikret møbelvalg.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection med navnet Show, hvilket vidner om den fremragende kvalitet og design. Den er tilgængelig i en elegant Clay farve og leveres med sorte ben, der tilføjer et stilfuldt touch til enhver indretning.

Invester i Montana 1112 reolen for at tilføje en touch af skandinavisk design og funktionalitet til dit hjem. Lad dine ejendele skinne på en måde, der kun er mulig med dette unikke og smukt designede møbel. Skab dit personlige udtryk med Montana 1112 reolen til glæde for dig selv og dine gæster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Clay, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.