Tilbud!

1112 reol fra Montana (Clay, Inkl. hjul)

Original price was: 5.000 kr..Current price is: 3.750 kr..

Oplev 1112 reolen fra Montana: Stilfuldt design, fleksibilitet og håndlavet kvalitet, perfekt til at bringe orden og personlighed ind i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700253750247 Kategori:

Montana 1112 reolen er en sand perle i enhver indretning. Med sit enkle og stilfulde design tilføjer denne reol ikke kun opbevaringsplads, men også karakter og personlighed til ethvert rum. Lavet af holdbart materiale og med en elegant clay farve, passer denne reol perfekt ind i ethvert moderne eller klassisk hjemmemiljø.

Med sine fire rum giver Montana 1112 reolen rig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige ejendele frem på en smuk og organiseret måde. Denne reol er ikke blot et praktisk opbevaringsmøbel, men også et kunstværk i sig selv, der skaber et visuelt fokuspunkt i rummet.

Målene på 69,6 cm i højden, 69,6 cm i bredden og 30 cm i dybden gør denne reol ideel til mindre rum eller som et supplement til en allerede eksisterende opstilling af Montana møbler. Med muligheden for at tilføje ekstra moduler fra Montana Selection-serien kan du skræddersy din opbevaringsløsning præcis efter dine behov og ønsker.

Montana 1112 reolen er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning, men et designobjekt, der vil tilføje karakter og stil til ethvert rum. Med sit tidløse design og funktionalitet vil denne reol være en investering, der bringer glæde i mange år fremover. Giv dit hjem et strejf af skandinavisk elegance med Montana 1112 reolen – funktionelt og smukt på én gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Clay, Inkl. hjul)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.