Tilbud!

1112 reol fra Montana (Coal, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Oplev den elegante 1112 reol fra Montana med en stilfuld coal finish. Skab personlig opbevaringsløsning med denne fleksible og moderne reol til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526910945 Kategori:

Med den smukke og funktionelle 1112 reol fra Montana kan du skabe en stilfuld og organisatorisk oase i dit hjem. Designet med en tidløs æstetik og en praktisk tilgang er denne reol den perfekte løsning til at opbevare og vise dine yndlingsbøger, dekorationer og personlige ejendele.

Montana 1112 reolen er ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, den er også et moderne kunstværk i sig selv med en elegant og enkel konstruktion. De fire rum giver tilstrækkelig plads til at opbevare dine genstande, samtidig med at de skaber en luftig og åben atmosfære i rummet.

Med sine mål på H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm passer denne reol perfekt til ethvert rum i dit hjem – fra stuen til kontoret eller endda soveværelset. Du kan starte med én reol og nemt udvide den efter behov med flere moduler fra Montana Selection-serien.

Den medfølgende sokkel på 7 cm giver reolen en solid og stabil base, samtidig med at den løfter den fra gulvet og skaber en let og svævende effekt. Du vil elske det rene og enkle design, der komplimenterer enhver indretningsstil og tilføjer en touch af elegance til rummet.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection-serien ved navn Show, der sætter fokus på form og funktion i perfekt harmoni. Skab dit eget personlige udtryk ved at kombinere forskellige farver og moduler for at skabe et unikt og skræddersyet opbevaringsmøbel, der passer til dine behov og stil.

Opdag glæden ved organisering med Montana 1112 reolen – hvor design, funktionalitet og skønhed forenes på en enestående måde. Lad din personlighed skinne igennem med dette elegante og alsidige møbel, der vil berige dit hjem med sin unikke charme og praktiske anvendelighed. Gør dit hjem til et sandt oase af orden, stil og inspiration med Montana 1112 reolen som det strålende midtpunkt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Coal, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.