Tilbud!

1112 reol fra Montana (Coffee, Inkl. ben – krom)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Skab orden og stil i dit hjem med den elegante 1112 reol fra Montana. Perfekt kombination af funktionalitet og stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107556 Kategori:

Montana 1112 reolen er det perfekte møbel til at tilføje både stil og funktion til dit hjem. Med sit enkle og tidløse design vil denne reol være en elegant tilføjelse til enhver indretning. Fremstillet af høj kvalitet og holdbart materiale er denne reol designet til at holde i mange år.

Det unikke ved Montana 1112 reolen er dens alsidighed. Med fire rum til opbevaring giver den dig mulighed for at organisere og vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre genstande på en smuk og ordnet måde. Du kan begynde med ét modul og nemt udvide reolen efter behov, hvilket gør den til et fleksibelt og praktisk valg.

Montana 1112 reolen er ikke kun funktionel, den er også en del af Montana Selection kaldet Show, hvilket bringer en ekstra dimension af stil og elegance til rummet. Med sine mål på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt til mindre rum eller som en smuk accent i en større stue, soveværelse eller kontor.

Derudover leveres denne reol med ben i krom, der tilføjer et moderne og sofistikeret touch. Disse ben giver reolen en let og svævende fremtoning, samtidig med at de sikrer stabilitet og holdbarhed.

Med Montana 1112 reolen får du ikke kun et møbel, men et kunstværk til dit hjem. Lad denne reol være det centrale element i din indretning og skab et rum, der udstråler stil, orden og personlighed. Invester i kvalitet, stil og funktionalitet med Montana 1112 reolen – et møbel, der vil glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Coffee, Inkl. ben – krom)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.