Tilbud!

1112 reol fra Montana (Cumin, Inkl. ben – messing)

Original price was: 5.789 kr..Current price is: 4.342 kr..

Opgradér dit hjem med 1112 reolen fra Montana. Skab personlig stil med valgfri farver og materialer. Kvalitet og design i topklasse.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107754 Kategori:

Montana 1112 reolen er den perfekte blanding af funktionalitet, æstetik og holdbarhed. Designet med omtanke og fremstillet med høj kvalitet, er denne reol et smukt og praktisk tilskud til enhver indretning.
Med fire rum til opbevaring får du rig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre personlige genstande frem på en stilfuld måde. Den klassiske og enkle udformning gør det let at integrere denne reol i ethvert rum i dit hjem – uanset om det er stuen, kontoret eller soveværelset.
Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection, der hedder Show, hvilket understreger dens evne til at skabe en visuel præsentation, der fanger øjet og tilfører rummet karakter.
Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm, D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i selv mindre rum uden at gå på kompromis med opbevaringspladsen.
Det unikke design med inkluderede messingben giver et strejf af elegance og luksus til reolen, hvilket gør den til et stilfuldt valg, der skiller sig ud.
Invester i Montana 1112 reolen og få ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også et statement piece, der vil imponere enhver besøgende med sin skønhed og funktionalitet. Skab dit eget personlige udtryk med Montana 1112 reolen – et møbel, der er designet til at inspirere og berige dit hjem på en unik måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Cumin, Inkl. ben – messing)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.