Tilbud!

1112 reol fra Montana (Cumin, Inkl. hjul)

Original price was: 5.000 kr..Current price is: 3.750 kr..

Opbevaring med stil. 1112 reolen fra Montana er en elegant og fleksibel løsning til ethvert rum. Skab et personligt udtryk med 36 smukke farver.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526882832 Kategori:

Montana 1112 reolen er et sandt mesterværk i dansk design. Med sit enkle og stilfulde udtryk passer denne reol perfekt ind i enhver stue, kontor eller værelse. Den fine cumin farve tilføjer varme og personlighed til rummet, samtidig med at den er tidløs og elegant.

Denne 1112 reol fra Montana er ikke kun et smukt møbel, den er også utroligt funktionel. Med fire rum til opbevaring kan du nemt holde styr på dine bøger, dekorationer eller andre genstande. Uanset om du ønsker at vise din imponerende bogsamling frem eller skabe en hyggelig atmosfære med dine yndlingspyntegenstande, vil denne reol være det perfekte valg.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection serien ved navn Show, hvilket garanterer høj kvalitet og gennemtænkt design. Reolen er lavet af holdbare materialer, der sikrer lang levetid og funktionalitet. Med sine mål på 69,6 cm i højden, 69,6 cm i bredden og 30 cm i dybden passer reolen perfekt ind i små såvel som store rum.

Det bedste ved denne reol er dens alsidighed. Start med én 1112 reol og udvid nemt efter behov med flere reoler fra Montana’s brede udvalg. Skab dit eget unikke opbevaringsmøbel ved at kombinere forskellige farver og størrelser.

Med hjulene inkluderet kan du let flytte rundt på reolen efter behov, hvilket gør den ideel til både hjemmekontoret, stuen eller børneværelset. Montana 1112 reolen er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning, den er også et kunstværk i sig selv.

Investér i en Montana 1112 reol og skab en stilfuld og organiseret atmosfære i dit hjem. Lad dig inspirere af dansk designtradition og tilføj et strejf af elegance til dit rum. Med denne reol får du ikke bare et møbel, du får et kunstværk, der vil skabe glæde og beundring i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Cumin, Inkl. hjul)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.