Tilbud!

1112 reol fra Montana (Cumin, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opdag stilfulde og funktionelle 1112 reol fra Montana i smuk cumin farve. Skræddersy størrelse og design efter dine behov. Handlavet i Danmark.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908836 Kategori:

1112 reolen fra Montana er det ultimative valg, når det kommer til både stil og funktion i din boligindretning. Med sit klassiske design og praktiske opbevaringsmuligheder vil denne reol hurtigt blive et centralt element i dit hjem.

Montana 1112 reolen er designet med fire rum, der giver dig rig mulighed for at organisere og vise dine yndlingsgenstande på en elegant måde. Uanset om du ønsker at vise dine bøger, dekorationer eller personlige souvenirs, vil denne reol give dig den perfekte ramme til at skabe et personligt og stilfuldt udtryk i dit hjem.

Med en højde på 69,6 cm, en bredde på 69,6 cm og en dybde på 30 cm passer denne reol perfekt til de fleste rum. Ønsker du at udvide din opbevaringsløsning, kan du nemt tilføje flere Montana 1112 moduler og skræddersy reolen præcis efter dit behov og din smag.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection ved navn Show, som er kendt for sit tidløse design og høje kvalitet. Den leveres med en sokkel på 7 cm, der giver et let og luftigt udtryk samtidig med at det understreger reolens elegance og stilrene look.

Giv dit hjem et moderne touch med 1112 reolen fra Montana. Lad den blive det centrale møbel, der ikke kun tilføjer funktionalitet, men også skønhed og personlighed til din boligindretning. Lad Montana 1112 reolen blive det statement piece, der fuldender dit hjem på en smuk og stilfuld måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Cumin, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.