Tilbud!

1112 reol fra Montana (Fennel, Inkl. hjul)

Original price was: 5.000 kr..Current price is: 3.750 kr..

Opbevar dine ting stilfuldt med den minimalistiske 1112 reol fra Montana i en smuk fennel farve. Praktisk og elegant med hjul for ekstra fleksibilitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526882834 Kategori:

Montana 1112 reolen er en sand perle inden for moderne opbevaringsløsninger. Med sit elegante design og høje funktionalitet er denne reol fra Montana det perfekte valg til ethvert hjem.

Denne 1112 reol er udstyret med hjul, hvilket giver dig mulighed for nemt at flytte den rundt i rummet og omarrangere din indretning efter behov. Du kan tilpasse reolen præcis som du ønsker det – start med én reol og udvid senere med flere moduler for at skabe din egen unikke opbevaringsløsning.

Det stilrene design og den høje kvalitet gør Montana 1112 reolen til et tidløst møbel, der vil pynte i ethvert rum i dit hjem. Med fire rum til opbevaring har du rig mulighed for at organisere og vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre personlige genstande på en smuk og stilfuld måde.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection Show, der kombinerer funktionalitet med æstetik på smukkeste vis. Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i ethvert rum og skaber en stemning af elegance og orden.

Investér i en Montana 1112 reol med hjul og giv dit hjem en opgradering med et møbel, der ikke kun er praktisk, men også smukt at se på. Lad dig inspirere af Montana’s skandinaviske designtradition og skab et rum, der emmer af stil og kvalitet. Optimer din opbevaring med en Montana 1112 reol og oplev glæden ved et velorganiseret hjem, hvor alt har sin plads og ser godt ud samtidig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Fennel, Inkl. hjul)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.