Tilbud!

1112 reol fra Montana (Fjord, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den elegante og alsidige 1112 reol fra Montana i tidløst design. Skab din personlige opbevaringsløsning med dette fleksible møbel.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108611 Kategori:

Produktet 1112 reol fra Montana (Fjord, Inkl. ben – black) er den ultimative løsning til at organisere og fremvise dine yndlingsgenstande på en stilfuld måde. Montana 1112 modulet er en smukt konstrueret bogreol, der bringer både funktionalitet og æstetik ind i dit hjem.

Denne reol er designet til at imponere med sit klassiske udseende og holdbare konstruktion. Med fire rum til opbevaring kan du nemt arrangere dine bøger, dekorative genstande eller samlinger med lethed. Start med ét 1112 modul, og udvid efter behov for at skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning.

Montana 1112 reolen er ikke kun praktisk, den er også en fryd for øjet. Med sit elegante design og rene linjer passer den ind i enhver indretning og tilføjer et strejf af skandinavisk minimalisme til rummet. Den inkluderede Fjord farvetone og de elegante sorte ben giver reolen et moderne twist, der skiller sig ud og tilføjer personlighed til rummet.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm, D: 30 cm har reolen den perfekte størrelse til at passe ind i små og større rum uden at optage for meget plads. Montanas 1112 reol er også en del af Montana Selection ved navn Show, hvilket understreger dens kvalitet og designmæssige kompetencer.

Brug Montana 1112 reolen som et statement-møbel i stuen, soveværelset, kontoret eller endda i entréen for at vise dine præcious ejendele på en elegant måde. Skab et organisatorisk paradis og en visuel fest med denne tidløse reol, der vil blive et centralt element i din indretning. Gør dit hjem endnu mere personligt og stilfuldt med Montana 1112 reolen – et møbel, der både opfylder dine opbevaringsbehov og løfter din indretning til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Fjord, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.