Tilbud!

1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. ben – messing)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Skab elegant opbevaringsplads med 1112 reolen fra Montana i flot Flint farve og messingben. Minimalistisk design og dansk håndværk.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107751 Kategori:

Produktnavn: 1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. ben – messing), Pris: 4425.00

Montana 1112 reolen er ikke bare en opbevaringsløsning, den er en manifestation af æstetik og funktionalitet i ét elegant design. Med sit enkle, men alligevel stilfulde udtryk passer denne reol perfekt ind i enhver moderne indretning, uanset om det er i stuen, kontoret eller soveværelset.

Denne reol er skabt til at imponere med sit tidløse Flint finish og de luksuriøse messingben, som tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Med fire rum til opbevaring kan du nemt organisere dine bøger, dekorationer eller personlige genstande på en smagfuld og synlig måde.

Montana 1112 reolen er ikke blot et praktisk møbelstykke, det er et kunstværk i sig selv. Designet med fokus på funktionalitet og æstetik, skaber denne reol en visuel balance i rummet og tilføjer en følelse af ro og orden. Det er ikke bare opbevaring; det er en oplevelse.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt til både små og store rum, og med muligheden for at udvide med flere moduler kan du skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning, der passer til dine behov.

Montana 1112 reolen er ikke bare et møbel, det er et statement. Lad dig inspirere af dens enkelthed, funktionalitet og elegance, og lad den blive det centrale element i din indretning, som du vil nyde i mange år fremover. Giv dit hjem et løft med Montana 1112 reolen – hvor form møder funktion på smukkeste vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. ben – messing)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.