Tilbud!

1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opgrader din indretning med elegant opbevaring med 1112 reolen fra Montana. Skab personlighed med smukke farver og funktionelt design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908734 Kategori:

Produktnavn: Montana 1112 reol i Flint, inkl. sokkel på 3 cm

Ønsker du at tilføje en elegant og funktionel touch til dit hjem? Så er Montana 1112 reolen i Flint det perfekte valg for dig. Med sin tidløse design og praktiske funktionalitet vil denne reol bringe både stil og orden til ethvert rum.

Montana 1112 reolen er ideel til opbevaring af dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige genstande. Den har fire rum, der giver dig rigeligt plads til at organisere dine ejendele og skabe en visuel symfoni i dit hjem.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i enhver indretning. Den er let at tilpasse dine behov, og du kan nemt udvide med flere moduler, hvis du ønsker det.

Det flotte Flint-farveskema tilføjer et raffineret touch til rummet og passer perfekt til en moderne eller traditionel indretning. Den medfølgende sokkel på 3 cm tilføjer en ekstra dimension til reolens udseende og giver den en let og svævende effekt.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection-serien ved navn Show, der inkorporerer stil og funktionalitet på en smuk måde. Den er skabt med fokus på kvalitet og håndværk, hvilket gør den til et varigt og pålideligt møbel til dit hjem.

Giv dit hjem et løft med Montana 1112 reolen i Flint og lad dens enkle skønhed berige dit rum. Lad dig inspirere af dens designmæssige excellence og skab et tidløst og organiseret miljø, hvor du kan nyde hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.