Tilbud!

1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Oplev en elegant og fleksibel reol med en unik sokkeldesign fra Montana. Skab din unikke opbevaringsløsning i stilfuldt Flint.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908833 Kategori:

Montana 1112 reolen er alt, hvad du kunne drømme om, når det kommer til stilfuld opbevaring i dit hjem. Med sit elegante design og skarpe linjer tilføjer denne reol en sofistikeret touch til ethvert rum. Den kommer i den smukke Flint farve, der passer perfekt til enhver indretningsstil og giver dit hjem et tidløst udtryk.

Med fire rum til opbevaring giver Montana 1112 reolen dig rig mulighed for at organisere og vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige genstande. Uanset om du ønsker at skabe et hyggeligt helle i stuen eller en inspirerende arbejdskrog på kontoret, er denne reol det ideelle valg.

Montana 1112 reolens kompakte størrelse gør den nem at integrere i ethvert rum. Den har en højde på 69,6 cm, en bredde på 69,6 cm og en dybde på 30 cm, hvilket gør den perfekt til mindre rum eller som en del af en større indretningsplan. Med mulighed for at tilføje en sokkel på 7 cm får reolen et løft og tilføjer et luftigt element til din indretning.

Dette modul er en del af Montana Selection ved navn Show, der fokuserer på enkelhed og elegance. Skab et stilfuldt udtryk i dit hjem ved at kombinere denne reol med andre moduler fra Montana Selection-serien. Uanset om du foretrækker en minimalistisk æstetik eller en mere dekorativ tilgang, kan Montana 1112 reolen tilpasses efter dine behov og personlige præferencer.

Invester i kvalitet, stil og funktionalitet med Montana 1112 reolen, der ikke blot er en praktisk opbevaringsløsning, men også et æstetisk statement i dit hjem. Lad denne elegante reol være det centrale element i din indretning og skab en stemning af raffinement og harmoni i dine omgivelser. Lad din personlige stil skinne igennem med Montana 1112 reolen – et møbel, der er designet til at inspirere og glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Flint, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.