Tilbud!

1112 reol fra Montana (Graphic, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Optimer din opbevaringsløsning med den stilfulde 1112 reol fra Montana. Skræddersyet design, holdbare materialer og enestående kvalitet til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108612 Kategori:

Den 1112 reol fra Montana er ikke bare en simpel opbevaringsløsning – det er en æstetisk og funktionel statement-piece til dit hjem. Med sit klassiske design og praktiske opdeling i fire rum, giver denne reol dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer og minder frem på en stilfuld måde.

Montana 1112 modulet er en del af Montana Selection ved navn Show, og med sit tidløse udtryk passer det perfekt ind i enhver indretning, uanset om du foretrækker en minimalistisk, skandinavisk stil eller en mere boheme-inspireret atmosfære. Den rene linjer og det enkle design gør reolen alsidig og let at integrere i ethvert rum i dit hjem – stuen, soveværelset, kontoret eller gangen.

Med dimensioner på H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm, er denne reol kompakt og passer perfekt ind i mindre rum eller som en del af en større opbevaringsløsning. Og hvis du har brug for mere plads, kan du nemt udvide med flere 1112 moduler og skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning.

Detaljerne gør forskellen, og det gælder også for denne 1112 reol fra Montana. Den leveres inklusiv ben i en elegant sort finish, der tilføjer et strejf af elegance og raffinement til det ellers enkle design. Med fokus på kvalitet og håndværk er denne reol lavet til at holde og vil være en langvarig investering i dit hjem og din personlige stil.

Gør din opbevaring til en del af din indretning med 1112 reolen fra Montana. Lad den blive et smukt og funktionelt element i dit hjem, der ikke kun giver plads til dine ejendele, men også afspejler din personlige smag og stil. Skab orden med stil og vis dine ting frem på en smart og elegant måde – Montana 1112 reolen gør det muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Graphic, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.