Tilbud!

1112 reol fra Montana (Hazelnut, Inkl. ben – messing)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opbevar dine ting smukt og organiseret med den stilfulde 1112 reol fra Montana i Hazelnut. Med elegante messingben tilføjer den både funktionalitet og elegance til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108579 Kategori:

Montana 1112 reolen er en sand perle i indretningen af dit hjem. Med sit klassiske design og sin funktionelle opbygning er denne reol et smukt og praktisk element i ethvert rum. Den smukke hazelnut-farve tilføjer varme og elegance til din indretning, mens de fine messingben giver et eksklusivt touch.

Med sine fire rum til opbevaring giver Montana 1112 reolen dig rig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorative genstande eller personlige minder frem på en stilfuld måde. Reolens mål på 69,6 cm i højden, 69,6 cm i bredden og 30 cm i dybden gør den perfekt til mindre rum eller som en del af en større opstilling, hvor du nemt kan udvide med flere moduler efter behov.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection, der har navnet Show, hvilket bekræfter dens evne til at skabe et imponerende udstillingsområde for dine ting. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig læsekrog i stuen, et elegant opbevaringsmøbel i entreen eller en praktisk reol på børneværelset, så vil Montana 1112 reolen med garanti tilføre rummet charme og funktionalitet.

Invester i Montana 1112 reolen og oplev, hvordan den kan løfte både din indretning og dit opbevaringsbehov til nye højder. Lad dig inspirere af dens enkle skønhed og dens evne til at organisere dine ejendele på en stilfuld og minimalistisk måde. Montana 1112 reolen er ikke bare en reol – den er et kunstværk i sig selv, der vil berige dit hjem med elegance og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Hazelnut, Inkl. ben – messing)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.