Tilbud!

1112 reol fra Montana (Hvid (white 01), Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den stilfulde og alsidige 1112 reol fra Montana med stilrent design og justerbare ben – det perfekte valg til din moderne indretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108613 Kategori:

Montana 1112 reolen er det ultimative møbelstykke til at bringe stil og organisering til dit hjem. Med sit enkle og funktionelle design er denne bogreol en perfekt løsning til enhver plads, uanset om det er i stuen, kontoret eller soveværelset.

Det karakteristiske 1112 reolmodul er skabt af det anerkendte danske mærke, Montana, kendt for deres høje kvalitet og tidløse design. Reolens hvide overflade (white 01) giver et friskt og elegant udtryk, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Med tilføjelsen af de stilfulde sorte ben får reolen et moderne twist, der tilføjer karakter og personlighed til rummet.

Montana 1112 reolen er ikke kun smuk at se på, den er også utrolig funktionel med sine fire rum til opbevaring. Med mulighed for at udvide reolen efter behov er du fri til at skabe din helt egen opbevaringsløsning, der passer perfekt til dine behov og din livsstil.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i selv de mindste af rum. Uanset om du ønsker at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller opbevare vigtige dokumenter, vil Montana 1112 reolen med garanti tilføre funktionalitet og æstetik til dit hjem.

Tag din indretning til næste niveau med Montana 1112 reolen og skab et rum, der udstråler elegance, orden og personlighed. Lad dig inspirere af det skandinaviske design, der forener minimalisme og funktionalitet på en unik måde. Med Montana 1112 reolen får du ikke blot et møbelstykke, du får et kunstværk, der vil lyse op i dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Hvid (white 01), Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.