Tilbud!

1112 reol fra Montana (Hvid (white 01), Inkl. ben – messing)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opgrader dit hjem med stilfulde Montana 1112 reol i hvidt finish og elegante messingben. Skab et tidløst og moderne udtryk i din boligindretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107721 Kategori:

Montana 1112 reolen er den perfekte kombination af elegance, funktionalitet og skandinavisk design. Skabt af det anerkendte danske designfirma Montana, repræsenterer denne reol det bedste inden for dansk håndværk og æstetik. Med sit enkle og tidløse design passer 1112 reolen ind i enhver indretning og tilføjer et strejf af stil til ethvert rum.

Reolen er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den hvide finish med en subtil glans tilføjer et frisk og luftigt udtryk, der lyser op i rummet. Med fire rum til opbevaring giver reolen rigelig plads til dine yndlingsbøger, dekorative genstande eller personlige ejendele. Hold styr på dine ting med stil og elegance.

Montana 1112 reolen er ikke kun smuk, den er også utroligt funktionel. Du kan organisere dine ejendele på en praktisk og pæn måde, så du altid har dem lige ved hånden. Den er nem at tilpasse og udvide efter behov, så du kan skabe din egen unikke opbevaringsløsning. Med målene H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm passer reolen perfekt ind i ethvert rum, uanset størrelse.

Inkluderet er også elegante messingben, der tilføjer et strejf af luksus til reolens design. Messingens varme glød komplimenterer den hvide finish på reolen og skaber en sofistikeret og stilfuld atmosfære. Disse ben giver reolen et svævende udseende, der tilføjer en let og elegant følelse til rummet.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection Show, der er et udvalg af produkter skabt til at vise dine yndlingsting frem på en smuk måde. Med denne reol i dit hjem kan du skabe et personligt og stilfuldt rum, der afspejler din unikke smag og personlighed. Tag din indretning til det næste niveau med Montana 1112 reolen, og lad din personlighed skinne igennem i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Hvid (white 01), Inkl. ben – messing)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.