Tilbud!

1112 reol fra Montana (Inkl. sokkel 3 cm, Truffle)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Optimer din opbevaring med stil med 1112 reolen fra Montana. Elegant design, tilpasselig farvevalg og fremstillet i Danmark.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908740 Kategori:

Med Montana 1112 reolen får du ikke bare et praktisk opbevaringsmøbel, men også et designikon, der vil forvandle dit hjem med sin enestående æstetik og funktionalitet. Denne reol er en sand mester i at forene form og funktion på elegant vis.

Montana 1112 reolen er ikke blot et møbel, det er et kunstværk skabt af den anerkendte danske producent Montana. Med sin klassiske og tidløse design vil denne bogreol ikke bare opbevare dine ting, den vil også tilføre dit hjem en sofistikeret stil og skabe en atmosfære af orden og ro.

Med sine fire rum giver Montana 1112 dig rig mulighed for at organisere dine ejendele på en smuk og praktisk måde. Uanset om du vælger at bruge den til opbevaring af bøger, dekorationer eller personlige genstande, vil denne reol med sin alsidighed og elegance være et perfekt match til ethvert rum i dit hjem.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection, der hedder Show, hvilket understreger sit formål som et udstillingsvindue for dine mest værdsatte ejendele. Brug den til at vise dine yndlingsbøger, smukke vaser eller andre ting, der fortæller en historie om dig og dit hjem.

Med en højde på 69,6 cm, en bredde på 69,6 cm og en dybde på 30 cm passer Montana 1112 reolen perfekt ind i enhver indretning uden at dominere rummet. Den medfølgende sokkel på 3 cm tilføjer et subtilt løft til reolen og giver den en svævende effekt, der fremhæver dens lette og luftige design.

Montana 1112 reolen er ikke bare et møbel, det er en investering i kvalitet, design og funktionalitet. Lad den blive det centrale element i dit hjem og lad den inspirere dig til at skabe en smuk og organiseret tilværelse, hvor hver eneste ting har sin plads og sit formål.

Montana 1112 reolen – hvor funktionalitet møder æstetik på smukkeste vis. Tag din indretning til nye højder med dette elegante og tidløse møbel fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Inkl. sokkel 3 cm, Truffle)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.