Tilbud!

1112 reol fra Montana (Inkl. sokkel 7 cm, Truffle)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opbevar dine ejendele stilfuldt og organiseret med 1112 reolen fra Montana. Skabt til at imponere med sit skandinaviske design og høje kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908839 Kategori:

Dybde og variation definerer de bedste møbler, og Montana 1112 reolen leverer begge dele med enestående elegance. Dette smukt designede møbelstykke er det perfekte blandingspunkt mellem funktionalitet og æstetik, der tilføjer en touch af klassisk stil til enhver indretning.

Med sin enkle, skandinaviske design ærer Montana 1112 reolen fortidens kvaliteter samtidig med, at den fremhæver det moderne hjem. De fire rum til opbevaring giver dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige genstande på en stilfuld og organiseret måde. Du vil hurtigt opdage, hvordan reolen forvandler dit rum med sit tidløse udtryk.

Fremstillet med omhu og præcision af håndværkere i høj kvalitet, Montana 1112 reolen er ikke bare et møbel, det er en investering i din personlige stil og komfort. Den medfølgende sokkel på 7 cm giver reolen en let og luftig fornemmelse, samtidig med at den sikrer stabilitet og holdbarhed gennem årene.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection serien ved navn Show, der fejrer det bedste inden for skandinavisk design og håndværk. Med dimensioner på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i ethvert rum i dit hjem, hvad enten det er stuen, kontoret eller soveværelset.

Lad Montana 1112 reolen være det statement-piece, der fuldender din indretning og løfter din personlige stil til nye højder. Oplev magien ved at eje et møbel, der ikke bare opbevarer dine ting, men også fortæller en historie om kvalitet, design og tidløs elegance. Skab dit eget personlige rum med Montana 1112 reolen og lad dine værdier og æstetik skinne igennem hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Inkl. sokkel 7 cm, Truffle)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.