Tilbud!

1112 reol fra Montana (Iris, Inkl. ben – krom)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Optimer din opbevaringsplads med stil med den elegante 1112 reol fra Montana med unikke farvemuligheder og holdbare materialer.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107648 Kategori:

Montana 1112 reolen er en æstetisk og praktisk tilføjelse til enhver boligindretning. Denne elegante bogreol kombinerer funktionalitet med en tidløs og stilfuld design, der vil forbedre enhver stue, kontor eller studie. Med fire rum til opbevaring giver denne reol dig rigeligt med plads til at vise dine yndlingsbøger, dekorative genstande eller personlige souvenirs.

Det minimalistiske og skandinaviske design går hånd i hånd med Montanas velkendte kvalitet og håndværk. Reolen er lavet af holdbart og miljøvenligt materiale, der sikrer, at den vil holde i mange år fremover. Den leveres inklusive elegante kromben, der tilføjer et strejf af elegance og lethed til reolens udseende.

Montana 1112 reolen kan nemt tilpasses dine behov og rummets størrelse. Du kan starte med én reol og derefter udvide med flere enheder efter behov. Den alsidige størrelse på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm gør det muligt at placere den i små rum eller skabe en imponerende vægdisplay ved at kombinere flere reoler.

Dette modulære møbel er en del af Montana Selection og navngivet Show, hvilket afspejler dets evne til at vise og fremvise dine ejendele på en smuk og organiseret måde. Uanset om du er en ivrig læser, en designentusiast eller bare elsker at have et pænt og ryddeligt hjem, vil Montana 1112 reolen tilføre en subtil elegance og funktionalitet til enhver indretning.

Invester i en Montana 1112 reol og lad den være et centralt element i dit hjem, hvor funktionalitet, design og kvalitet forenes på smukkeste vis. Lad dine bøger og favoritgenstande fortælle deres egen historie på denne stilfulde og moderne reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Iris, Inkl. ben – krom)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.