Tilbud!

1112 reol fra Montana (Iris, Inkl. ben – snow)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den elegante og alsidige 1112 reol fra Montana med et skandinavisk design. Perfekt til at organisere og udstille dine favoritting med stil. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108806 Kategori:

Montana 1112 reolen er et mesterværk af dansk design og funktionalitet, der vil tilføre ethvert rum en aura af elegance og stil. Med sit tidløse udtryk og alsidige anvendelighed er denne reol en sand perle i ethvert hjem.

Det smukke design i Iris farvetone, kombineret med de slanke og elegante ben, skaber et sofistikeret udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den skandinaviske æstetik skinner igennem i dette møbel, der ikke kun er en praktisk opbevaringsløsning, men også et æstetisk statement.

Montana 1112 reolen er designet med fire rum, der giver dig rig mulighed for at organisere og vise dine yndlingsbøger, dekorationer, eller hvad end du ønsker at vise frem. Den lette og luftige konstruktion gør reolen ideel til små rum, da den ikke virker tung eller dominerende, men tværtimod bidrager med et let og luftigt udtryk.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm er denne reol kompakt og pladsbesparende, samtidig med at den tilbyder generøs opbevaringsplads. Du kan starte med én Montana 1112 reol og nemt udvide efter behov, da den kan kombineres med andre Montana moduler og skabe en skræddersyet opbevaringsløsning, der passer perfekt til dine behov.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection serien med navnet Show, der fokuserer på at vise og fremvise dine personlige ejendele på en stilfuld og enkel måde. Inviter Montana 1112 reolen ind i dit hjem og lad den være et kunstnerisk element, der ikke kun opbevarer dine ting, men også skaber en smuk visuel oplevelse.

Tag din indretning til det næste niveau med Montana 1112 reolen – et møbel, der ikke kun opfylder dine opbevaringsbehov, men også beriger dit hjem med sin enestående skønhed og funktionalitet. Oplev den enestående kombination af dansk håndværk, æstetik og praktisk anvendelighed med Montana 1112 reolen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Iris, Inkl. ben – snow)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.