Tilbud!

1112 reol fra Montana (Masala, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Oplev skønheden i nordisk design med 1112 reolen fra Montana. Skab dit personlige opbevaringsrum med elegante farver og kvalitetsmaterialer.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908797 Kategori:

Montana 1112 reolen er ikke bare en almindelig opbevaringsløsning; den er en hyldest til dansk design og funktionalitet. Med sit enkle og tidløse udseende passer denne reol perfekt ind i enhver indretning og tilfører samtidig et strejf af elegance og stil til rummet.

Denne reol er en del af Montana Show-serien og er designet til at give dig mulighed for at skabe din egen unikke opbevaringsløsning. Med fire rum til opbevaring har du rigeligt plads til dine bøger, dekorationer, og andre vigtige genstande. Du kan starte med et enkelt modul og nemt udvide efter behov, hvilket giver dig fuld kontrol over din opbevaringsplads.

Montana 1112 reolen er fremstillet med fokus på kvalitet og holdbarhed. Den er lavet af materialer af højeste kvalitet, der sikrer, at reolen holder i mange år fremover. Med en solid sokkel på 3 cm får reolen et stabilt fundament, der sikrer, at den står sikkert og stabilt, selv når den er fuldt fyldt.

Med sine mål på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer reolen perfekt ind i små såvel som store rum. Uanset om du vil bruge den i stuen, soveværelset eller på kontoret, vil Montana 1112 reolen være et praktisk og stilfuldt tilføjelse til dit hjem.

Forkæl dig selv med en Montana 1112 reol og oplev glæden ved at have en smukt designet og funktionel opbevaringsløsning, der ikke kun gør dit hjem mere organiseret, men også mere elegant og stilfuldt. Lad dette møbel være et symbol på din sans for kvalitet og æstetik, og nyd glæden ved et velordnet og smukt hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Masala, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.