Tilbud!

1112 reol fra Montana (Masala, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opgrader dit hjem med 1112 reolen fra Montana. Skab personlig opbevaring med nordisk design i høj kvalitet. Bestil nu og giv rummet karakter.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908896 Kategori:

Montana 1112 reolen i farven Masala er en elegant og funktionel tilføjelse til ethvert hjem. Med sit klassiske design og fire rum giver denne reol dig mulighed for at organisere dine ting på en stilfuld måde. Skab orden og harmoni i dit hjem med Montana 1112 reolen.

Denne reol er ikke kun praktisk, den er også en æstetisk fornøjelse. Det smukke design i farven Masala tilføjer varme og elegance til ethvert rum. Uanset om du ønsker at vise dine yndlingsbøger, smukke dekorationer eller vigtige dokumenter, så vil Montana 1112 reolen være den perfekte ramme om dine personlige ejendele.

Med en højde på 69,6 cm, bredde på 69,6 cm og dybde på 30 cm passer denne reol perfekt ind i de fleste rum. Den medfølgende sokkel på 7 cm giver reolen et let og svævende udtryk, der tilføjer en luftig følelse til din indretning.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection og navngivet Show, hvilket afspejler dens evne til at vise dine favoritgenstande frem på en smuk måde. Skab din egen unikke opstilling ved at kombinere flere 1112 reoler eller mixe den med andre moduler fra Montana Selection.

Opgrader din indretning med Montana 1112 reolen i den smukke Masala farve. Lad denne reol være det perfekte møbelstykke til at vise din personlige stil og skabe en smuk atmosfære i dit hjem. Tilføj funktionalitet, elegance og karakter til dine rum med denne fantastiske reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Masala, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.