Tilbud!

1112 reol fra Montana (Mushroom, Inkl. ben – krom)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Med den elegante 1112 reol fra Montana kan du skabe et stilfuldt og personligt rum med ekstra opbevaringsplads. Skab dit eget unikke look.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731107620 Kategori:

Oplev den ikoniske 1112 reol fra Montana, et møbelstykke så elegant og funktionelt, at det vil løfte enhver indretning til et nyt niveau af stil og organisering. Denne smukke reol i farven Mushroom er en sand fornøjelse for øjet og vil være et centralt element i ethvert rum.

Montana 1112 reolen er designet til at imponere med sit klassiske udseende og sin enestående funktionalitet. Med fire rum til opbevaring giver denne reol dig masser af plads til at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre genstande, som du ønsker at fremvise. Du kan endda tilføje ben i krom for at skabe et mere luftigt og elegant udtryk.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt til forskellige rumstørrelser og indretningsstile. Start med én reol og lad den være et smukt midtpunkt i din indretning, eller udvid med flere moduler for at skabe din helt personlige opbevaringsløsning. Mulighederne er uendelige med Montana 1112 reolen.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection serien ved navn Show, der er kendt for sit tidløse design og høje kvalitet. Med fokus på både æstetik og funktionalitet er denne reol et perfekt valg for dig, der ønsker et møbel, der ikke kun er praktisk, men også smukt at se på.

Giv dit hjem et strejf af elegance og orden med Montana 1112 reolen i farven Mushroom. Lad dig inspirere af dets enkle skønhed og lad det være det perfekte statement piece i dit hjem. Oplev selv, hvordan denne reol kan forvandle din hverdag med sin unikke kombination af stil og funktionalitet. Invester i det bedste til din indretning med Montana 1112 reolen – et møbel, der vil glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Mushroom, Inkl. ben – krom)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.