Tilbud!

1112 reol fra Montana (New white, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Optimer din opbevaring med stil og funktionalitet med 1112 reolen fra Montana. Skab en moderne og elegant indretning i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108605 Kategori:

Montana 1112 reolen er en skønhed og et vidnesbyrd om dansk design og håndværk. Den perfekte kombination af stil og funktion gør denne reol til et essentielt element i ethvert moderne hjem. Med sit enkle, elegante design og rene linjer passer den smukt ind i enhver indretning, og skaber samtidig en følelse af orden og harmoni i rummet.

Denne 1112 reol fra Montana er perfekt til opbevaring af dine yndlingsbøger, dekorationer, eller andre personlige genstande. Med fire rum giver den dig rigeligt med plads til at vise dine ejendele frem på en stilfuld og organiseret måde. Du kan starte med én reol og derefter nemt udvide den efter behov, hvilket gør den både praktisk og alsidig.

Montana 1112 reolen er ikke bare praktisk, den er også en fryd for øjet med sit smukke New White finish og sorte ben. Den lyse farve skaber en følelse af lys og luftighed i rummet, mens de sorte ben tilføjer et strejf af elegance og kontrast. Denne reol er ikke bare et funktionelt møbel, det er et kunstværk i sig selv.

Med dimensioner på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer Montana 1112 reolen perfekt ind i forskellige rum og kan let tilpasses efter dine individuelle behov og ønsker. Den er en del af Montana Selection ved navn Show, hvilket garanterer dig et møbel af højeste kvalitet og holdbarhed.

Tag din indretning til det næste niveau med Montana 1112 reolen – et smukt og funktionelt møbel, der vil blive et tidløst element i dit hjem i mange år fremover. Inviter dansk designtradition ind i dit hjem og skab en atmosfære af elegance, ro og skønhed med denne enestående reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (New white, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.