Tilbud!

1112 reol fra Montana (New white, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Oplev den elegante og funktionelle 1112 reol fra Montana i en smuk New White finish. Perfekt til opbevaring af dine favoritting.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526910878 Kategori:

Montana 1112 reolen er det perfekte møbel til enhver boligindretning. Denne elegante og stilfulde reol i New White vil ikke kun give dit hjem et moderne og minimalistisk udtryk, men også tilføje funktionalitet og opbevaringsplads til ethvert rum.

Med sine fire rum til opbevaring giver Montana 1112 reolen dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorative genstande eller andre personlige ejendele på en smuk og organiseret måde. Den rene hvide farve tilføjer et frisk pust til rummet og giver en følelse af lys og luftighed.

Montana 1112 reolen er en del af den populære Montana Selection-serie ved navn Show, som kombinerer stilfuldt design med funktionalitet. Den medfølgende sokkel på 3 cm tilføjer en elegant finish til reolen og bidrager til et let og svævende udseende.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer Montana 1112 reolen perfekt til både små og større rum. Mødedefitiskonstruktionen og den høje kvalitet af materialer sikrer, at denne reol vil være et stilfuldt og holdbart tilføjelse til dit hjem i mange år fremover.

Få mest muligt ud af din boligindretning med Montana 1112 reolen, der er både praktisk og smukt designet. Skab en stilfuld og organiseret atmosfære i dit hjem med denne moderne og alsidige reol, der vil være et smukt centralt element i ethvert rum. Giv dit hjem et løft med Montana 1112 reolen og lad den blive et tidløst og funktionelt møbelstykke, som du vil nyde i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (New white, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.