Tilbud!

1112 reol fra Montana (Oregano, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opgrader din indretning med den elegante 1112 reol fra Montana – Skab dit eget unikke look med dette fleksible møbel i smuk oreganogrøn farve.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908872 Kategori:

Montana 1112 reolen er en æstetisk smuk og funktionel tilføjelse til ethvert hjem. Med sit minimalistiske design og alsidige opbevaringsmuligheder tilbyder denne reol mere end bare opbevaringsplads – den tilføjer karakter og personlighed til ethvert rum.

Denne reol er en del af Montana Selection-serien med navnet Show, som er designet til at skabe et stilfuldt og organiseret miljø i dit hjem. Med sit klassiske design og holdbare konstruktion er denne reol skabt til at vare i årevis uden at gå på kompromis med stil eller funktionalitet.

Montana 1112 reolen måler 69,6 cm i højden, 69,6 cm i bredden og 30 cm i dybden, hvilket giver tilstrækkelig opbevaringsplads til dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre ejendele. De fire rum i reolen giver dig mulighed for at organisere dine ting på en elegant og overskuelig måde, samtidig med at du kan vise dine personlige genstande frem på en stilfuld måde.

Med mulighed for at tilføje flere moduler til din reol kan du skræddersy opbevaringsløsningen efter dine behov og ønsker. Den medfølgende sokkel på 7 cm giver reolen et let og svævende udseende, samtidig med at den sikrer stabilitet og holdbarhed.

Montana 1112 reolen er tilgængelig i den smukke og inspirerende farve Oregano, som bringer varme og liv til enhver indretning. Så uanset om du er en minimalistisk designentusiast eller en person, der elsker at skabe en hyggelig og personlig atmosfære, vil Montana 1112 reolen være det perfekte valg for dig.

Invester i kvalitet, stil og funktionalitet med Montana 1112 reolen og lad dit hjem skinne med skønhed og elegance. Lad denne reol være omdrejningspunktet for dit rum og lad den fortælle din personlige historie gennem dine yndlingsbøger, dekorationer og minder. Oplev magien ved en velorganiseret og inspirerende hjemmeindretning med Montana 1112 reolen – en investering, du vil værdsætte i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Oregano, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.