Tilbud!

1112 reol fra Montana (Oyster, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opdag det ultimative opbevaringsløsning med 1112 reolen fra Montana – dansk design i verdensklasse med endeløse tilpasningsmuligheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908707 Kategori:

Drømmer du om en stilfuld og funktionel opbevaringsløsning til dit hjem? Så er 1112 reolen fra Montana det perfekte valg for dig. Denne elegante bogreol kombinerer klassisk design med praktisk funktionalitet og tilføjer et strejf af skandinavisk flair til ethvert rum.

Med sine fire rum til opbevaring giver 1112 reolen dig rig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige genstande frem på en stilfuld måde. Denne alsidige reol er designet til at være både smuk og funktionel, hvilket gør den til et ideelt valg til ethvert hjem.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection og er tilgængelig i den elegante farve Oyster, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Med en inkluderet sokkel på 3 cm præsenteres reolen elegant og skaber et let og luftigt udtryk i rummet.

Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm er 1112 reolen kompakt og passer perfekt ind i ethvert rum, uanset størrelse. Start med én reol og udvid nemt din opbevaringsplads efter behov. Lad din kreativitet og personlige stil skinne igennem ved at tilpasse reolen med dine egne farvevalg og tilbehør fra Montana.

Giv dit hjem et stilfuldt løft med 1112 reolen fra Montana. Skab en unik indretning, der afspejler din personlighed og skaber en varm og indbydende atmosfære. Med 1112 reolen får du ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, men også et smukt designelement, der vil glæde dig i mange år fremover. Investér i kvalitet, design og funktionalitet med Montana 1112 reolen – et møbel, der vil bringe glæde og elegance til dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Oyster, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.