Tilbud!

1112 reol fra Montana (Parsley, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Opgrader dit hjem med den elegante 1112 reol fra Montana. Skab din unikke stil med en stilfuld opbevaringsløsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908768 Kategori:

Montana 1112 reolen er en æstetisk tiltalende og funktionel tilføjelse til enhver hjem indretning. Med sin enkle og stilfulde design skaber den et elegant udtryk i ethvert rum. Denne reol er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning, men også et smukt møbelstykke, der tilføjer karakter og stil til dit hjem.

Montana 1112 reolen er designet med fire rum, der giver dig rig mulighed for at vise og organisere dine yndlingsbøger, dekorative genstande og personlige ejendele. Den er ideel til både opbevaring og udstilling, så du kan skabe et personligt præg i dit hjem.

Med dimensionerne H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm passer Montana 1112 reolen perfekt til mindre rum eller som en del af en større opstilling. Du kan starte med én reol og derefter nemt udvide din opbevaringsløsning efter behov. Dens alsidighed gør den velegnet til stort set enhver indretning og rumstil.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection ved navn Show, der fokuserer på at fremhæve din unikke stil og personlighed gennem smukt designede møbler. Den medfølgende sokkel på 3 cm giver reolen en let og luftig fremtoning samtidig med et solidt fundament.

Med en passion for god formgivning og funktionalitet er Montana 1112 reolen skabt til at berige dit hjem med sin enestående æstetiske og praktiske værdi. Lad denne reol være det perfekte element, der fuldender din indretning og skaber en atmosfære af elegance og harmoni i dit hjem. En investering i Montana 1112 reolen er en investering i kvalitet, stil og funktionalitet, der vil glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Parsley, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.