Tilbud!

1112 reol fra Montana (Parsley, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 4.732 kr..Current price is: 3.549 kr..

Få orden og stil i dit hjem med den elegante 1112 reol fra Montana. Skab personlig stil med farven og tilpas med sokkelen for et unikt look.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908867 Kategori:

Den elegante og stilfulde 1112 reol fra Montana er det perfekte møbel til at give dit hjem en touch af tidløs skandinavisk design. Med et enkelt og funktionelt design er denne reol en ideel løsning til opbevaring af bøger, dekorationer og andre genstande.

Montana 1112 modulet er en alsidig løsning med fire rum, der giver dig mulighed for at organisere dine ejendele på en overskuelig måde. Den stilfulde parsley farve tilføjer en frisk og livlig atmosfære til ethvert rum, mens den medfølgende sokkel på 7 cm giver en solid og stabil base.

Med målene H: 69,6 cm B: 69,6 cm D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i små såvel som større rum og kan let udvides efter behov. Montana 1112 modulet er en del af Montana Selection-serien med navnet Show, der kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed på en harmonisk måde.

Giv dit hjem et strejf af elegance og stil med den smukke 1112 reol fra Montana. Lad din personlige stil skinne igennem ved at skabe din egen unikke opbevaringsløsning med dette tidløse møbel, der vil pryde dit hjem i mange år fremover. Optimer din opbevaring, mens du tilfører en subtil skønhed til dit rum med denne elegante og alsidige reol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Parsley, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.