Tilbud!

1112 reol fra Montana (Pomelo, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opgrader din opbevaring med 1112 reolen fra Montana med unikke farvemuligheder og dansk design. Skab en stilfuld og funktionel indretning i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108637 Kategori:

Montana 1112 reolen er et ikonisk og funktionelt møbelstykke, der vil bringe både stil og orden til dit hjem. Med sit enkle og klassiske design passer denne reol perfekt ind i enhver indretning, samtidig med at den tilfører et strejf af elegance og praktisk opbevaring.

Med sine fire rum til opbevaring giver Montana 1112 reolen dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige genstande frem på en smuk og organiseret måde. Du kan starte med én reol og nemt udvide den efter behov, så du kan skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning.

Denne reol er en del af Montana Selection ved navn Show, og den er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer reolen perfekt ind i forskellige rum og giver dig mulighed for at skabe en hyggelig og organiseret atmosfære.

Montana 1112 reolen er ikke kun et praktisk opbevaringsmøbel, men også et smukt designelement, der vil tilføre dit hjem en følelse af orden og harmoni. Lad denne elegante reol fra Montana blive det centrale punkt i dit rum og nyd den smukke kombination af funktionalitet og æstetik. Bring din indretning til det næste niveau med Montana 1112 reolen fra Pomelo-serien.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Pomelo, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.