Tilbud!

1112 reol fra Montana (Rosehip, Inkl. ben – messing)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Oplev elegance og funktionalitet med 1112 reolen fra Montana. Skabt til at imponere med sit stilrene design og holdbare materialer.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701731108545 Kategori:

Montana 1112 reolen er et ikonisk møbelstykke, der ikke blot opfylder opbevaringsbehovet, men også tjener som et kunstværk i dit hjem. Med sit enkle og funktionelle design tilbyder denne reol fra Montana en tidløs elegance, der vil pryde ethvert rum.

Med fire rum til opbevaring giver Montana 1112 reolen dig rig mulighed for at organisere dine bøger, dekorationer, og personlige genstande på en stilfuld måde. Du kan skabe din egen personlige stil ved at arrangere dine favoritgenstande på hylderne for at skabe en unik og indbydende atmosfære i dit hjem.

Reolens dimensioner på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm gør den ideel til små og mellemstore rum, hvor den kan fungere som et centralt element i indretningen. Den lette og luftige konstruktion skaber en fornemmelse af rummelighed, samtidig med at den giver dig mulighed for at vise dine mest værdsatte ting frem.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection ved navn Show, hvilket understreger dens kvalitet og designmæssige overlegenhed. Med sin smukke Rosehip farve og elegante ben i messing fremstår denne reol som et kunstværk i sig selv.

Investér i en Montana 1112 reol og bring både funktionalitet og æstetik ind i dit hjem. Lad dette møbel blive en del af din personlige indretning og skab et rum, der emmer af stil og sofistikeret charme. Med Montana 1112 reolen får du ikke blot et opbevaringsmøbel, men et designikon, der vil glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Rosehip, Inkl. ben – messing)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.