Tilbud!

1112 reol fra Montana (Rosehip, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 4.875 kr..Current price is: 3.656 kr..

Opdag skønheden og fleksibiliteten i 1112 reolen fra Montana med unik kombination af farver og materialer. Skab dit personlige rum i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701526908769 Kategori:

Skab et tidløst og stilfuldt udtryk i dit hjem med den elegante 1112 reol fra Montana. Denne smukke reol i den fortryllende nuance Rosehip vil bringe varme og charme ind i enhver indretning. Den er designet til at imødekomme dine opbevaringsbehov med fire rum, der giver dig rig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorative genstande og personlige ejendele frem på en både organiseret og æstetisk tiltalende måde.

Montana 1112 modul er en del af den populære Show-serie, der kombinerer en enkel og tidløs æstetik med praktisk funktionalitet. Den fine sokkel på 3 cm løfter elegant reolen fra gulvet og giver den en svævende effekt, der skaber en følelse af letthed og elegance i rummet. Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer den perfekt ind i ethvert rum og kan nemt udvides efter behov.

Det slidstærke og holdbare materiale sikrer, at din Montana 1112 reol vil være en trofast ledsager i mange år fremover. Skab dit personlige hjemmebibliotek, udstil dine yndlingskunstværker eller organisér dine vigtige dokumenter med stil og elegance. Lad din personlighed skinne igennem med denne smukke reol, der ikke blot er en praktisk opbevaringsløsning, men også et kunstnerisk statement.

Invester i kvalitet, design og funktionalitet med Montana 1112 reolen i Rosehip – et møbel, der ikke blot opfylder dine behov for opbevaring, men også tilføjer en varm atmosfære og en touch af luksus til dit hjem. Lad dig inspirere af den skandinaviske designtradition og skab et rum, der emmer af personlighed, stil og charme med denne unikke og tidløse reol fra Montana. Gør dit hjem til et æstetisk fristed, hvor funktionalitet og skønhed går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Rosehip, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.