Tilbud!

1112 reol fra Montana (Ruby, Inkl. ben – black)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den elegante og funktionelle 1112 reol fra Montana i smuk rubinrød farve og sorte ben. Skab et stilfuldt hjem med denne unikke reol.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700253750287 Kategori:

af 1112 reolen fra Montana (Ruby, inkl. ben – sort) er en sand perle i indretningsverdenen. Denne elegante og funktionelle bogreol vil blive et smukt og praktisk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem.

Montana 1112 reolen er designet med tanke på både æstetik og funktionalitet. Med fire separate rum giver den dig rig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller andre ejendele frem på en stilfuld måde. Uanset om du er en ivrig læser, samlertype eller bare elsker at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, vil denne reol være det perfekte valg for dig.

Det tidløse design og den smukke Ruby farve på reolen tilføjer en varm og indbydende følelse til ethvert rum. Den medfølgende sorte ben giver et moderne twist og sikrer stabilitet og holdbarhed. Reolen er også en del af Montana Selection kollektionen kaldet Show, hvilket understreger dens eksklusivitet og kvalitet.

Med mål på H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i forskellige rum og indretningsstile. Start med én og udvid nemt efter behov for at skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning. Lad Montana 1112 reolen være det centrale element i dit rum og lad den være med til at skabe en stilfuld og organiseret atmosfære.

Bring en følelse af ro, orden og elegance ind i dit hjem med Montana 1112 reolen. Lad dens enkle skønhed og alsidighed inspirere dig til at skabe dit drømmerum. Giv dine ejendele en smuk ramme og lad denne kvalitets reol være et funktionelt og stilfuldt element i din hjemmeindretning.oplevels.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Ruby, Inkl. ben – black)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.