Tilbud!

1112 reol fra Montana (Ruby, Inkl. ben – snow)

Original price was: 5.900 kr..Current price is: 4.425 kr..

Opdag den elegante 1112 reol fra Montana med luksuriøst design og skræddersyede muligheder for opbevaring. Minimalistisk skandinavisk mesterværk.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700253750313 Kategori:

Montana 1112 reolen er en sand juvel i enhver indretning med sit klassiske design og multifunktionelle formål. Den smukke Ruby farve med snehvide ben tilføjer en touch af elegance og modernitet til ethvert rum. Med fire rum til opbevaring giver denne reol dig mulighed for at organisere og vise dine yndlingsbøger, dekorationer eller personlige ejendele på en stilfuld måde.

Montana 1112 reolen er en del af Montana Selection-kollektionen ved navn Show, som kendetegnes ved sit tidløse design og høje kvalitet. Med målene H: 69,6 cm, B: 69,6 cm og D: 30 cm passer denne reol perfekt ind i små såvel som store rum og kan nemt udvides efter behov. Skab din egen unikke opbevaringsløsning ved at kombinere flere 1112 moduler eller matche den med andre reoler fra Montana Selection-serien.

Det fine håndværk og de holdbare materialer bag Montana 1112 reolen sikrer, at den ikke kun er smuk at se på, men også funktionel og langtidsholdbar. Lad denne reol være det centrale element i din indretning og skab et rum, der udstråler stil og personlighed. Invester i en Montana 1112 reol og oplev, hvordan den kan transformere dit hjem til et rum fyldt med harmoni, orden og skønhed. Giv dine ejendele et hjem og lad din personlige stil skinne igennem med denne fantastiske reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol fra Montana (Ruby, Inkl. ben – snow)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.