Tilbud!

1112 reol i New White fra Montana

Original price was: 4.225 kr..Current price is: 3.169 kr..

Elegant 1112 reol i New White fra Montana – Skab ordre i kaos med stilfuldt opbevaringsmøbel til ethvert rum. OPDAG MERE.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700650106778 Kategori:

NY OG FORBEDRET BESKRIVELSE:

Drømmer du om at opgradere dit hjem med en elegant og funktionel reol, der vil tilføre rummet stil og opbevaringsmuligheder? Så er Montana modul 1112 i farven New White det perfekte valg for dig.

Montana 1112 reolen er en sand perle i enhver indretning – med sit enkle design og rene linjer skaber den en tidløs og klassisk atmosfære i rummet. Med fire rum til opbevaring får du ikke kun et smukt møbel, men også en praktisk løsning til at organisere dine bøger, dekorationer eller personlige ejendele.

Den unikke farve New White tilføjer et friskt og moderne udtryk til reolen, hvilket gør den let at kombinere med andre møbler og indretningsstile. Uanset om du er til en minimalistisk nordisk indretning eller en mere farverig boheme-stil, vil Montana 1112 reolen passe perfekt ind i dit hjem.

Montana 1112 reolen er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Den er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer, at reolen holder i mange år fremover. Med det medfølgende ophængsbeslag kan du nemt og sikkert montere reolen på væggen, hvilket giver et let og svævende udtryk.

Uanset om du ønsker at starte en samling af smukke bogreoler eller bare mangler ekstra opbevaringsplads, vil Montana 1112 i New White være det perfekte valg for dig. Giv dit hjem et strejf af elegance og funktionalitet med denne fantastiske reol fra Montana.

Mål:
– Højde: 69 cm
– Bredde: XX cm
– Dybde: XX cm

Bring skønhed, orden og stil ind i dit hjem med Montana 1112 reolen i New White – lad din indretning skinne med dette fantastiske møbel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1112 reol i New White fra Montana”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.