Tilbud!

1619 reol fra Montana (Black Jade, Inkl. sokkel 7 cm)

Original price was: 5.057 kr..Current price is: 3.793 kr..

Opgrader din boligindretning med den elegante 1619 reol fra Montana. Skab et stilfuldt rum med personlighed og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701885097628 Kategori:

ofre opbevaringspladser til enhver rum. Den innovative design og skandinaviske æstetik gør denne reol til en elegant og praktisk løsning til ethvert hjem eller kontorindretning.

Med 1619 reolen fra Montana får du ikke bare en klassisk opbevaringsløsning, du får også et stykke dansk designhistorie ind i dit hjem. Denne reol er en del af den ikoniske 16-serie fra Montana, der blev skabt tilbage i 1982 af Peter J. Lassen. Med sit enkle, minimalistiske design og rene linjer udstråler denne reol tidløs elegance og funktionalitet.

Denne specifikke udgave af 1619 reolen kommer i den smukke farve Black Jade, der tilføjer et strejf af luksus og raffinement til enhver indretning. Den medfølgende sokkel på 7 cm giver reolen et svævende udtryk, der skaber en visuel letthed og åbenhed i rummet.

Med dimensioner på 139,2 x 69,6 x 33 cm tilbyder denne reol rigelig plads til opbevaring af dine yndlingsbøger, dekorationer, fotoalbum og meget mere. De forskellige rum og hylder giver dig mulighed for at organisere dine ejendele på en stilfuld og overskuelig måde, hvilket gør det nemt for dig at holde styr på dine ting.

Montana er kendt for sit fokus på bæredygtighed og kvalitet. Alle reoler fra Montana er fremstillet i Danmark med omtanke for miljøet og er lavet af holdbare materialer, der sikrer lang levetid og funktionalitet. Med en Montana reol investerer du ikke kun i et møbel, men også i en bæredygtig og stilfuld livsstil.

Vær med til at skabe dit drømmehjem med 1619 reolen fra Montana. Lad dig inspirere af det enkle, nordiske design, og skab et rum, der udstråler harmoni, ro og skønhed. Lad denne elegante reol blive det centrale element i din indretning og skab et rum, der afspejler din personlighed og stil. Tag det første skridt mod en mere organiseret og æstetisk tilfredsstillende tilværelse med Montana 1619 reolen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1619 reol fra Montana (Black Jade, Inkl. sokkel 7 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.