Tilbud!

1619 reol fra Montana (Monarch, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 5.057 kr..Current price is: 3.793 kr..

Opgrader din indretning med den elegante 1619 reol fra Montana. Skab et unikt udtryk med personlig tilpasning og høj kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701885096703 Kategori:

Dybde, bredde og højde: 30 x 69.6 x 69.6 cm
Materiale: Træ
Farve: Monark
Design: Moderne og minimalistisk
Montana 1619 reolen er en sand hyldest til elegant opbevaring og stilfuldt design. Med sit enkle, men sofistikerede udseende passer reolen perfekt ind i enhver moderne indretning. Det smukke træmateriale giver et varmt og indbydende udtryk, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.
Denne reol er ikke kun smuk at se på, den er også utroligt praktisk. Med forskellige rum og hylder til opbevaring kan du nemt organisere dine bøger, dekorationer, vaser eller andre personlige genstande på en elegant måde. Den medfølgende sokkel på 3 cm giver reolen en svævende effekt, der tilføjer et strejf af elegance og letthed til indretningen.
Montana 1619 reolen er en del af den ikoniske 1619-serie fra Montana, der giver en bred vifte af muligheder for at skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning. Du kan kombinere denne reol med andre moduler fra serien eller skabe en hel væg fyldt med Montana-reoler for at skabe et personligt og stilfuldt udtryk i dit hjem.
Med sit enkle, nordiske design og sin fantastiske funktionalitet er Montana 1619 reolen det perfekte valg for dig, der ønsker at tilføre både stil og orden til dit hjem. Lad denne smukke reol fra Montana være det centrale element i din indretning og skab en stemning af ro og harmoni i dine omgivelser. Giv dit hjem en opgradering med denne elegante og praktiske opbevaringsløsning fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1619 reol fra Montana (Monarch, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.